Break-Out Spiderbase € 720,-

Deze eindbaas aller stormbanen wacht op je. Voor uitdagers die 37 meter lang alles willen geven en als overwinnaar uit de strijd willen komen!

Combinatie

Deze Break Out Spiderbase is een combinatie van twee stormbanen: de Break-outbaan en de Spiderbase. Door deze waanzinnige samenstelling van obstakels is de baan ook uitdagend voor de meest afgetrainde bestormer.

Watjes

Deze uitdagende stormbaan is voor alle leeftijden geschikt maar niet voor watjes! Er zit veel klimwerk in en een vrije val van maar liefst 4 meter hoog. De banen zijn met een uniek klimsysteem uitgerust: hierdoor kun je nooit meer dan 80 centimeter terugvallen. Een zachte landing is gegarandeerd want je valt op een elastieken bed!

Opstelling

De opstelling kan naar eigen wens gemaakt worden. De Break Out stormbaan is in twee gedeeltes te spitsen waar de Spiderbase tussen geplaatst kan worden. Als je hem juist aan het begin of het einde van de beproeving wil kan dat ook!

Als je alle stormbanen al gehad denkt te hebben: neem dan écht de uitdaging aan van deze té gekke Break Out Spiderbase stormbaan!

De Break-out Spiderbase is te huur voor € 720,- incl. 21% btw

Indien zelf afhalen; 10% korting

Bij het opzetten en afbreken van deze attractie vragen wij ten minste 2 personen mee te helpen.
De plaats waar het gehuurde moet komen staan, moet indien mogelijk geheel vrij en ontruimd zijn.