Cowboy Run € 310,-

Kom pak je lasso maar, zo vangen cowboy’s stormbanen, ehh indianen! Probeer nu deze dolle stormbaan te temmen! Helemaal in Cowboy en Wild Western stijl laten zien wie als eerste aan de overkant komt.

Yeehaa!

Klapperpistolen geladen, hoeden op hun plek, klaar voor de start, af! Bedwing als een dolle rodeostier deze té gekke stormbaan! Sprint door de koeienhuidentunnels, pas op voor de verspreide cactussen en bereik als eerste de sombrerotop! Snelheid, behendigheid en uitdaging. Heb jij de Cowboy Run als eerste getemd en de snelste tijd neergezet? Yeehaa!!!

Veiligheid

Deze topper van een stormbaan is wel 17 meter lang en je beklimt een obstakel van ongeveer 3 meter hoog. Dit kan natuurlijk alleen op een goede constructie. Ook staan langs de hele stormbaan met netten beklede wanden zodat je met je verstand op nul deze stormbaan af kunt leggen. Doordat de wanden doorzichtig zijn kan iedereen aan de kant wel meegenieten!

Waar wacht je nog op, zet je sombrero of cowboyhoed op en bedwing de Cowboy Run stormbaan!

Cowboy Run huren?

Deze spectaculaire Cowboy Run is maar liefst 17 meter lang! Door alle obstakels is men verzekerd van spannende taferelen als de deelnemers een poging doen om als eerste aan het eind van de boerderij te komen. Deze gaat over heuvels, door saloonduren en dwars door cactussen heen. Wie bereikt als eerste de eindstreep en mag zich de winnaar noemen?!

Deze Cowboy Run is te huur voor € 310,- incl. 21% btw

Indien zelf afhalen; 10% korting

Bij het opzetten en afbreken van deze attractie vragen wij ten minste 2 personen mee te helpen.
De plaats waar het gehuurde moet komen staan, moet indien mogelijk geheel vrij en ontruimd zijn.