Crazy Beer Pong € 100,-

Maak je tegenstander in met bierpong! Misschien ben je er al mee bekend of heb je het eerder gespeeld, maar dit is niet zomaar een beer pong spel. Met Beer Pong XXL speel je bierpong levensgroot. De beer pong bekers zijn meer dan een meter hoog en in plaats van een pingpongbal speel je met een grote bal. Mega beer pong is een spel waar jij en je gezelschap het nog een lange tijd over zullen hebben!

Beer Pong XXL!

Het spel bestaat uit mega beer pong bekers en een bal. De grote beer pong bekers (zo groot als tonnen) worden gevuld met water. Het doel van het spel? De bal in de beer pong bekers van de tegenstander krijgen. Zo speel je de bekers weg en het team die dat het snelste doet wint! De naam bierpong zegt het al, het heeft te maken met het drinken van bier. Maar dit kan natuurlijk ook gespeeld worden met andere dranken, zo kan iedereen van jong tot oud meedoen!

Let’s Play Beer Pong XXL

Het beer pong spel wordt staand gespeeld. Twee teams zetten een gelijk aantal (6), gevulde beer pong bekers lijnrecht tegenover elkaar. Deze mega beer pong bekers (tonnen) zijn uiteraard niet gevuld met bier, maar 3/4 gevuld met water. Aan de zijlijn staan gevulde glazen. Het doel is om de bal vanaf een afstand in de mega beer pong bekers van de tegenstander te gooien, ketsen, slaan, stuiteren etc. Gaat de bal in de beerpong beker van de tegenstander? Dan moeten zij de inhoud van een van de gevulde glazen aan de zijlijn in een teug achterover slaan. Bij bierpong heeft het team dat als eerste zonder bier, of een andere (alcoholvrije) drank zit, verloren en moet de resterende volle bekers van de tegenstander opdrinken.

De Crazy Beer Pong is te huur voor € 100,- incl. 21% btw

Indien zelf afhalen; 10% korting

Bij het opzetten en afbreken van deze attractie vragen wij ten minste 2 personen mee te helpen.
De plaats waar het gehuurde moet komen staan, moet indien mogelijk geheel vrij en ontruimd zijn.