Jungle Adventure € 280,-

Hij gaat maar door deze bijzondere stormbaan. 19 Meter lang en tegen een scherpe prijs te huren! Ben jij het snelst aan de andere kant?

Opbouw

Wil je klimwerk aan het begin of het eind van de race? Bepaal waar je start en leg een race af over dit tropische springparadijs. Je klimt met een touw over een heuvel, baant je een weg door de obstakels heen, klautert door tunnels en worstel je zo als eerste naar de andere kant!

Tropisch

Door de apenprint op de zijkant en de kleurstelling van het luchtkussen waan je jezelf in een tropisch paradijs. Leeftijd maakt niet uit bij deze stormbaan: voor jong en oud volop uitdaging!

Koppeling

Zoals je ziet is het hoge gedeelte van de stormbaan los te koppelen van het lagere klim en klauterwerk. Hierdoor kun je hem op twee losse plaatsen neerzetten maar ook verlengen door er nóg een spektakelstuk tussen te plaatsen. Ook kun je er voor kiezen om slechts één van de twee delen te huren: neem dan contact op met ons en wij maken een springbeleving op maat!

Go bananas met dit Jungle Adventure luchtkussen van Crazy Air!

Jungle Adventure huren?

Deze spectaculaire Jungle Adventure is maar liefst 19 meter lang! Door alle obstakels is men verzekerd van spannende taferelen als de deelnemers een poging doen om als eerste aan het eind van de jungle te komen. Deze gaat over heuvels, door kruiptunnels en dwars door obstakels heen. Wie bereikt als eerste de eindstreep en mag zich de winnaar noemen?! Deze Jungle Adventure is ook per deel verkrijgbaar.

De Jungle Adventure is te huur voor € 280,- incl. 21% btw

Indien zelf afhalen; 10% korting

Bij het opzetten en afbreken van deze attractie vragen wij ten minste 2 personen mee te helpen.
De plaats waar het gehuurde moet komen staan, moet indien mogelijk geheel vrij en ontruimd zijn.