Midgetgolf Senior €30.-

Er is geen grote golfbaan nodig om te genieten van het slaan van de golfbal! Speel met jong en oud dit spannende spelletje midgetgolf tegen elkaar. Krijg de bal in zo min mogelijk slagen in de zeven holes en win dit potje midgetgolf senior!

Vals spelen?

Natuurlijk niet! Daarom hier voor de duidelijkheid de spelregels. Iedere slag met de golfclub telt als één punt. Wanneer de bal met die slag nog niet in de hole ligt speel je verder op de plek waar de bal is blijven liggen. Als de bal dichter dan 20cm bij de hindernis ligt mag je hem 20cm verder leggen zodat je een goede slag kunt maken.

Extra hindernis

Zoals op de foto te zien zijn onze zeven holes boven de grond op een hindernis. Ieder van de zeven hindernissen zit anders in elkaar. Sla je de bal van de hindernis af? Dan krijg je een extra strafpunt. Het is aan de deelnemers om van te voren te bepalen of de bal dan vanaf het slag- of beginpunt weer verder gespeeld mag worden. Ook kun je ervoor kiezen wanneer een hindernis niet binnen zes slagen behaald wordt je door mag naar de volgende hole met zeven punten voor de niet behaalde hindernis.

Inclusief

Dit outdoor spel huur je inclusief zeven golfclubs en voldoende golfballen. Wanneer je met een grotere groep bent kunnen zo altijd meerdere mensen tegelijkertijd dit leuke golfspel spelen!

Midgetgolf Senior is te huur voor € 30,- incl. 21% btw

Indien zelf afhalen; 10% korting