Table Soccer € 160,-

Bij tafelvoetbal is er altijd wel die speler die zijn poppetjes salto’s laat maken en op die manier alles wint. Dat gaat je bij levend tafelvoetbal niet lukken!

Ervaring

Bij levend tafelvoetbal maakt het niet uit of je iedere zaterdag op het veld staat of alleen in de kantine bent te vinden. Iedereen heeft zijn vaste positie en kan een trap tegen de bal aangeven wanneer die in de buurt komt.

Spel

Je speelt met twee teams van elk zes personen. In een één – drie – twee opstelling sta je tegenover elkaar en houd je jezelf vast aan een handvat. Zo blijf je op je vaste positie op het veld staan en beweeg je echt als een poppetje in het tafelvoetbal. Dat gevoel krijg je nog meer omdat het speelveld ook omrand is!

Samenwerking

Zonder samenwerking komt de bal niet in het doel van de tegenstander. Deze attractie doet het daarom ook erg goed tijdens een personeelsfeestje of op een zeskamp. Door deze unieke manier van spelen is hij zowel geschikt voor voetballers als bal klunzen!

Table Soccer huren?

Houdt u van (tafel)voetbal? Dan is deze attractie iets voor u! Dit levende tafelvoetbal spel wordt gespeeld met 2 teams van elk 6 personen. Iedere speler heeft een vaste positie in het veld. Voor een goed resultaat is samenwerking van groot belang. Deze attractie doet het erg goed tijdens een personeelsfeestje of een zeskamp. Dit spel is uitermate geschikt voor zowel voetballers als niet -voetballers.

De Table Soccer is te huur voor € 160,- incl. 21% btw

Indien zelf afhalen; 10% korting

Bij het opzetten en afbreken van deze attractie vragen wij ten minste 2 personen mee te helpen.
De plaats waar het gehuurde moet komen staan, moet indien mogelijk geheel vrij en ontruimd zijn.