Letterspel (4 pakken) €45.-

Een spellend spel waarbij je met de letters op je pak zo snel mogelijk het antwoord op de vraag van de quizmaster geeft. Wie is het snelst en geeft de meeste juiste antwoorden binnen de tijd?

Taalspel

Het gaat bij dit spel om logisch nadenken en snelheid. Want wie heeft welke letter en staat die op de voor of achterkant. Probeert u nu eens met de letters [R-S] [N-E] [P-T] [E-O] en de vraag: ‘Eieren worden uitgebroed in een…’. Wanneer dit met een grotere groep gaat krijg je automatisch chaos en lachwekkende situaties tot gevolg!

Aanpassen

De set is te huren met vier letterpakken en in totaal 16 meegeleverde plakletters zodat u zelf nog meer vragen en woorden kunt verzinnen dan de standaard meegeleverde. Zo kunt u met diverse groepen het spel spelen met telkens weer andere vragen.

Jongens tegen de Meisjes

Dit spel is natuurlijk bekend van de gelijknamige televisieshow. Jumpfun biedt de mogelijkheid om meer spellen uit dit programma samen te stellen in een op maat gemaakt arrangement. Voor uitdagende spellen op elk niveau bent u bij Jumpfun aan het juiste adres!

Incl. vier pakken met quizvragen en totaal 16 plakletters.

Letterspel (4 pakken) is te huur voor € 45,- incl. 21% btw

Indien zelf afhalen; 10% korting